Duplicare chei

Experiența de peste 25 de ani în domeniu ne-a învățat că accentul pe calitate este cheia succesului. Profesionalismul meșterilor Vendi împreună cu aparatura performantă vă sunt la dispoziție în fiecare zi începând cu ora 9:00 dimineața, până seara la ora zece (22:00). Programul atelierelor este diferit.

Cheie yală/lacăt plană și amprentă

Vă așteptăm cu o gamă variată de profile de chei. Indiferent că este o cheie de lacăt sau de tip yale, or pentru ușă metalică ne dăm mereu interesul să fie cea potrivită pentru tine. Prețurile variază în funcție de profil și producător. Perioada de execuție: 1-15 minute.

Cartelă interfon

Oferim soluții pentru mai mute feluri de interfon. Indiferent că este cartelă cu cod de bare, de tip card sau tag. Prețurile diferă în funcție de model/frecvență. Perioada de execuție: 1-15 minute.

Telecomandă Garaj - Barieră

Mereu căutăm să dispunem de o mare varietate de telecomenzi cu fixed code și rolling code disponibile pe piață. Dintre ele: telecomenzi rezidențiale pentru porți culisante, bariere, uși de garaj ș.a. Perioada de execuție: 1-15 minute.

Cheie Auto

Realizăm cheie auto cu sau fără cip, adică doar pentru uși, or pentru a putea porni motorul. De asemenea vă oferim posibilitatea să copiem telecomanda auto. Dacă aveți carcasa deteriorată vă așteptăm la oricare din ateliere să remediem problema, inclusiv înlocuim micro-întrerupătoare sau bateria la telecomanda auto. Prețurile și disponibilitatea diferă în funcție de model și an.
Perioada de execuție: 1-15 minute.