Plată

METODE DE PLATĂ

PLATA RAMBURS CURIER

Pentru ca să vă fie cât mai comod, puteți achita comanda dumneavoastră la recepționarea acesteia, direct curierului.

PLATA ONLINE(Visa / Maestro / Mastercard)

Dacă ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar“ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.

– Plățile cu carduri de credit / debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa / Visa Electron și MasterCard / Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant;

– “3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Important de știut! – Pentru plătile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

CUM PLĂTESC COMANDA PRIN CUPON VALORIC?

Dacă aveți un cupon valoric înregistrat pe adresa dumneavoastră de email, trebuie doar să urmați procedura normală de comandă, folosind aceeași adresă de email, valoarea cuponului fiind scăzută automat din totalul comenzii dumneavoastră, când vă este afișat sumarul comenzii. Dacă în urma decontării valorii voucher-ului există o diferență pozitivă, aceasta va fi achitată ramburs de către dumneavoastră la recepționarea coletului. Dacă diferența este negativă, valoarea rămasă va fi reportata sub forma unui nou cupon valoric, pe care îl veți putea folosi în aceleași condiții.

POT SĂ PRIMESC FACTURA PE PERSOANĂ JURIDICĂ?

Pentru a emite factura dumneavoastră pe o persoană juridică, vă rugăm să precizați datele fiscale în câmpul “Mesajul dumneavoastră” din formularul de comandă.